Bazar - Oase Aquamax Eco Premium 12000

Kvalitní filtrační čerpadlo Oase Aquamax Eco Premium 12 000 od německé firmy Oase. Mechanická a elektronická regulace čerpacího výkonu, elegantní design s chytrými obslužnými...
6 259 Kč
Doprava zdarma, Do 2 týdnů
Doporučená nabídka Small lake
Do obchodu
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (1)

Do 2 týdnů • 1 variantaZdarma92 % • 190×Další informace

Popis produktu

Kvalitní filtrační čerpadlo Oase Aquamax Eco Premium 12 000 od německé firmy Oase. Mechanická a elektronická regulace čerpacího výkonu, elegantní design s chytrými obslužnými...

Parametry produktu

Výrobce

Parametry produktu

Výrobce

Popis produktu

Kvalitní filtrační čerpadlo Oase Aquamax Eco Premium 12 000 od německé firmy Oase. Mechanická a elektronická regulace čerpacího výkonu, elegantní design s chytrými obslužnými prvky, tichý provoz při instalaci nasucho u plaveckých a koupacích jezírek a spolehlivé přečerpávání nečistot do velikosti 11 mm. Alternativou s obdobnými parametry jsou jezírková čerpadla AquaForte.

Využití pro plavecká a koupací jezírka – pouze při instalaci „na suchu“ v oddělené čerpadlové komoře! Čerpadlo lze instalovat také ke koupacím jezírkům tzv.  na sucho  po demontáži sacího koše a výstupního hadicového trnu, podmínkou je uložení pod úrovní hladiny jezírka - nenasaje samo vodu. Přístroj musí být nainstalovaný minimálně 2 m od vody. Přístroj je vhodný pro použití v plaveckých a koupacích rybnících, při dodržení národních předpisů.

Přístroj musí být zajištěn pomocí ochranného zařízení chybného proudu s jmenovitým poruchovým proudem maximálně 30 mA. Přístroj zapojujte pouze tehdy, shodují-li se elektrické údaje přístroje s údaji elektrického napájení. Údaje o přístroji se nachází na typovém štítku přístroje, na obalu nebo v tomto návodu. Může dojít ke smrti nebo těžkým zraněním elektrickým proudem! Dříve, než sáhnete do vody, odpojte všechny elektrické přístroje, které jsou ve vodě, od elektrické sítě. Přístroj provozujte pouze tehdy, pokud se ve vodě nezdržují žádné osoby!

Před prvním použitím přístroje si pečlivě pročtěte návod a s vaším novým přístrojem se seznamte. Všechny práce na tomto přístroji a s tímto přístrojem smějí být prováděny jen podle přiloženého návodu. Bezpodmínečně dodržujte bezpečnostní pokyny pro správné a bezpečné používání. Přístroj čistěte podle potřeby, minimálně však 2× ročně, vyčistěte obzvláště jednotku oběžného kola a těleso čerpadla.

Nepřenášejte přístroj za elektrické vodiče ani jej za ně netahejte!

Na bazarové zboží poskytujeme záruku 5 měsíců!

Velmi nízká spotřeba energie: Spolehlivý čerpací výkon při ještě nižším množství energie

Dodatečné, patentované připojení volitelného filtračního příslušenství pro přívod nečistot z dalších zón v jezírku

Jedinečná, patentovaná ochrana proti mrazu: až do teploty –20 °C neutrpí čerpadlo zaručeně žádné škody

Mechanická a elektronická regulace čerpacího výkonu

Elegantní design s chytrými obslužnými prvky

Ochrana při chodu nasucho nebo při zablokování díky funkci »Environmental Function Control« (EFC od OASE)

  • Inovace: »Seasonal Flow Control« Čerpadla se celoročně přizpůsobují ekologii jezírka a v závislosti na teplotě vody tak podporují cirkulaci vody v jezírku.
  • Inovace: »Environmental Function Control« Čerpadla se při chodu nasucho nebo při zablokování automaticky vypnou a předejdou tak škodám na přístroji

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Domácí kina","https://domaci-kina.heureka.cz/"],["Šatní ramínka","https://satni-raminka.heureka.cz/"],["Chrániče na americký fotbal","https://chranice-na-americky-fotbal.heureka.cz/"],["Držáky na láhve","https://kosiky-na-lahve.heureka.cz/"],["Pánské doplňky","https://panske-doplnky.heureka.cz/"],["Karbonová zapletená silniční kola","https://zapletena-kola.heureka.cz/f:6422:119717;35921:44711905/"],["Šipky soft","https://sipky.heureka.cz/f:21979:2891776/"],["Juniorské brankářské betony","https://brankarske-betony.heureka.cz/f:8771:1811058/"],["Mramorové kuchyňské pracovní desky","https://kuchynske-pracovni-desky.heureka.cz/f:35551:44231695/"],["Bavlněné kalhotky","https://kalhotky-a-tanga.heureka.cz/f:7574:490511;7630:40816480/"]],"Vybrané značky":[["Jezírkové dekorace Intex","https://jezirkove-dekorace.heureka.cz/f:21343:42287715/"],["Jezírkové dekorace Prosperplast","https://jezirkove-dekorace.heureka.cz/f:21343:42287714/"],["Jezírkové dekorace Agro CS","https://jezirkove-dekorace.heureka.cz/f:21343:42287705/"],["Jezírkové dekorace Pontec","https://jezirkove-dekorace.heureka.cz/f:21343:42287706/"],["Jezírkové dekorace Lepaso","https://jezirkove-dekorace.heureka.cz/f:21343:42287711/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat pilker?","https://pilkery.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-pilker/"],["Jak vybrat doplňky na airsoft?","https://doplnky-airsoftove-vystroje.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-doplnky-na-airsoft/"],["Jak vybrat rybářské kalhoty a kraťasy?","https://rybarske-kalhoty-a-kratasy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-rybarske-kalhoty-a-kratasy/"]],"Vybrané produkty":[["Zip kostěný dělitelný 35 cm černo stříbrný","https://zipy.heureka.cz/zip-kosteny-delitelny-35-cm-cerno-stribrny/"],["Saloos dětský měsíčkový olej 50 ml","https://detske-oleje.heureka.cz/saloos-detsky-mesickovy-olej-50-ml/"],["Govee H70900A1","https://led-pasky.heureka.cz/govee-h70900a1/"],["Motorex Silicone Spray 500 ml","https://silikonove-oleje.heureka.cz/motorex-silicone-spray-500-ml/"],["Nagaoka Gramofonová přenoska / MP-110+Nagaoka AM-801","https://prenosky-pro-gramofony.heureka.cz/nagaoka-gramofonova-prenoska-mp-110-plus-nagaoka-am-801/"],["MFP PRANI W C0275 Přání svatební CN-427","https://prani.heureka.cz/mfp-prani-w-c0275-prani-svatebni-cn-427_2/"],["Royal Traveler slimmy béžová","https://panske-klasicke-kalhoty.heureka.cz/royal-traveler-slimmy-bezova/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}